Neem Contact Op

Extra informatie over contact:

Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 20:00 uur bereikbaar voor telefonisch- of WhatsApp contact.
In het weekend en op feestdagen kan er ingesproken worden en dan bellen wij terug zodra dat mogelijk is. (Uiterlijk 24 uur nadat er in gesproken is.)

Telefoonnummer/WhatsApp
Als wij in gesprek zijn en je wilt het niet nog een keer proberen dan kunt je een berichtje achter laten met uw naam en telefoonnummer. 
Als er geen voicemail is ingesproken of een WhatsApp berichtje gestuurd wordt bellen wij niet terug!

Mail contact:
De mail word doorgaans binnen een paar uur beantwoord. Heeft u binnen 48 uur nog geen bericht terug is het aan te raden om ons even te bellen. Het kan zijn dat uw mail niet binnen gekomen is om wat voor reden dan ook. Wilt u niet rechtstreeks mailen kan je ook het formulier hieronder invullen. Vergeet bij het invullen van het formulier niet uw telefoonnummer te vermelden als u door ons terug gebeld wilt worden.

Extra informatie over contact:

Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 20:00 uur bereikbaar voor telefonisch- of whatsapp contact. Op weekend en/of feestdagen zijn bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur.

Telefoonnummer/Whatsapp
Het kan gebeuren dat wij niet in staat zijn om gelijk de telefoon te beantwoorden. Spreek in dat geval de voicemail in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een appje sturen met de mededeling dat u graag contact wilt.
(Als er geen voicemail berichtje ingesproken is bellen wij niet terug!)

Mail contact:
De mail word doorgaans binnen een paar uur beantwoord. Heeft u binnen 48 uur nog geen bericht terug is het aan te raden om ons even te bellen. Het kan zijn dat uw mail niet binnen gekomen is om wat voor reden dan ook. Wilt u niet rechtstreeks mailen kan je ook het formulier hiernaast invullen. Vergeet bij het invullen van het formulier niet uw telefoonnummer te vermelden als u door ons terug gebeld wilt worden.

Contact Formulier

Facebook Messenger

Facebook / Messenger.
Via facebook messenger zijn wij ook te bereiken. Hiervoor hebben we niet echt vaste tijdstippen. Zodra wij tijd hebben zullen wij op deze meldingen reageren. Het kan zijn dat we de melding al wel geopend en gezien hebben maar nog niet de tijd hebben om rustig te kunnen reageren. We vergeten u niet, we komen zo snel als we kunnen met een reactie.

Volg Ons

Op onze Facebook pagina komen ook alle nieuwtjes en meldingen te staan, ook over wijzigingen in bereikbaarheid. Houd de Facebook pagina dus ook goed in de gaten. Like onze Facebook pagina en onze berichten komen automatisch in je nieuwsoverzicht! 🙂